A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Ford » Mustang (2014)

Mustang GT 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A kis póni

Szöveges ítélet

Egy 19 évet, és 250ekm-t nálunk töltött Skoda Octaviat cseréltük le erre a (szó szerint) pacira. Napi használatra vettük, többnyire autópályán használjuk, Németország, és Magyarország között. Megbízhatóságról sajnos még nem tudok beszámolni, mert ahoz még keveset használtuk. Ami zavaró volt, hogy Német autópálya 220-al úgy lebeg a motortető, mint egy darab rongy, forumokat utolag olvasva ez teljesen normális, habár nagyon ilyesztő menet közben :) de mivel átlag 140-150-es tempóban fogjuk használni, többnyire tempomattal, ezért ez a része nem igazán zavar. Ami szinte hihetetlen egy 5000ccm motornál, hogy csak 9,2-9,5 liter 95-ös benzint vesz magához autópályán, az octavia is megevett 8 litert átlagban az 1.6-os motorjához képest, 75 paci vs 420 :) Még az Audi V8-am is többet vesz magához 4.2-es motorral 280 lóerő, 12 liter alá nem tudtam vinni. Semmi extra nincs benne a Recaro üléseken kívűl, alaphangon szinte minden extrával ellátták
amire az embernek szüksége van, sajnos a biztonsági öv magassága nem állítható, vállamnál elég kényelmetlen, de az ülések nagyon kényelmesek, attól függetlenűl, hogy télen belefagy az ember ülésfűtés hiányában :)


Közben már beletekertünk 30ekm-t, olajcserén kívül eddig nem kellett szervizbe mennem vele, önhibámból esztétikai hiba miatt cseréltem rajta világítás kapcsolót, Garanciába kicserélték a két első nyári gumiabroncsot, és kapott zöld fóliát, hogy a gyári fényt ezzel védjem, mert ultra szar minőségű a lakk.

Időközben már 80 ezer km felett járunk, most lettek cserélve első féktárcsák, betétekkel, 60 ezernél cseréltettem a gyertyákat, fékolajat, 40 ezernél első lengökarokat kellett cserélni, és garanciába a Ford Petrányi cserélte az első üléshuzatokat, és a motorháztetőt újra fényezték oxidáció végett. Eddig itt tartunk, Petrányival nagyon meg vagyok elégedve, jövő év (2022) Február közepén lejár a garancia, de továbbra is oda fogom hordani szervizelésre.

Hibalista

- Eddig semmi

Ide hordtam szervizbe

Ford Hovány Szentendre

Értékelése: 2

Másik szerelő értékelése

Ford Petrányi Budaörs

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2016
Kényelem (7) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 30
Megbízhatóság (8) Vezetett km 81000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 10 l
Előző autója? 50 80 Coupe 100 V8 Következő autója?
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.4/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Ford Mustang 2014 (2015)

További ítéletek (8 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)