Röfögő vaddisznó
Használtan vettem, 9 éves korában, 226500 km az órán. Tudtam, hogy költeni kell majd rá, de projekt autónak kiváló. Alkatrészeket olcsón lehet USA-ból bontóból venni. Az előző tulaj Borla kipufogót és Weld Racing felniket rakott rá, nagyon eltalálta.
A hátsó futómű most nagyon rendben van, tervezem az első lengőkarokat cserélni Ford Racing-re. Kapott új szőnyegeket az első hátsó ülésekhez és a csomagtartóba. 4 havonta kap új olajat. Most éppen a fűtés nem jó, majd azt is megcsináljuk.
Van egy Honda S2000 is a mellette, teljesen más iskola. A 4.6 literes V8 erős alul felül, az S2000-et pörgetni kell. A Mustang-ban jó, hogy van két hátsóülés, gyerkőcöket kollégákat néha kapóra jön vinni. A Hondánál ez nem opció.
Az előző tulaj hanyagsága miatt sokat kellett rajta javítgatni, de legalább olcsó a javítás és az alkatrészek. Szoktam nézni az olajfogyasztást, az nulla.
Élvezet vele a munkába járás, mindig vigyorogva érek az irodába. Amikor először beindítottam, túl hangosnak találtam a kipufogót, mostanra nagyon megtetszett. Amikor átülök az S2000-be, csekkolni kell, hogy jár-e a motor. :)
- 9 évesen 226500 km-el vettem. Elég sok mindent kellett javítani és cserélni. A hátsó alső és felső karokat valamint a keresztrudat Steeda-ra cseréltem. A motort rendbe kellett hozni, mert a phaser fogaskerekek tönkrementek. A kuplung és fékhengert cserélni kellett. A szervokormány magasnyomású csövét cserélni kellett. A biztosíték doboz részben megégett, cserélni kellett.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |