Autók » Ford » Mondeo (2015)

Mondeo 2.0 Hybrid Titanium

Túlárazott szemét (sajnos)

Céges autónak kaptam, 2018-as 1,6 dízel Octavia után.... sokkal csendesebb a dízelnél, de ez ugye nem meglepő, főként, ha elektromos üzemmódban halad, bár ez utóbbi sajnos nagyjából a töredéke a napi futásnak :( A Toyota CVT váltója egy kalap sz@r, legalábbis messze nem egy kombi Mondeoba való, óriási csalódás! Lassan vált, iszonyat hangos,és ezek mellett rohadtul nem takarékos!!! Kombi létére a csomagtér egy szörnyen rossz vicc, kb SEMMI nem fér bele, feleségem 5 ajtós Rapidjába jobban lehet pakolni. Összehasonlításképpen a Skoda 4M Ft alatt volt vadiújként, ez a kotla meg elvileg 13,5... Ha nem a cégtől kaptam volna, tutira elhajtom a Ford kereskedőt a halál fa..ra, és biztosan más gyártót keresek. Gyerekek, 2022, a Vignale-t leszámítva a legnagyobb felszereltség, aztán halogén a fényszóró, nincs holttérfigyelő, nem hűtött/fűtött a kesztyűtartó, nem mozgatható a könyöktámasz, nincs vezeték nélküli telefoncsatlakozás (csak mint BT kihangosító), a csomagtérajtó fényezése belül olyan, mintha én fújtam volna le (SPRAY-vel!!!), sávtartó elektronika vicc, adaptív tempomat NINCS :( És ez ma egy Ford "zászlóshajó"... Ha ezt előre tudom, vagy a Focust választom, vagy ragaszkodom a hosszú várólistás VW konszernautóhoz (és akkor még nem is beszéltem a KIA/Hyundai vonalról, bár ezt a cég policy sajnos nem tenné jelenleg lehetővé :( Szégyen gyalázat, de ezt az autót NEM ajánlom senkinek, főleg ha pénzt kell érte adnia :(

- 5000 km alatt még semmi, na de ez azért asszem el is várható! - Update 1: valamivel kevesebb, mint 14000 km óraállás alatt egyszer csak "meghibásodás a hajtásláncban, csökkent teljesítmény" hibaüzenet... kabaré :(

majd 20000 km után szerkesztem a hsz-t

Fenntartási költség (5) Évjárat 2022
Előző autója? Octavia Következő autója?
Verdikt (4.2/10)

Ford Mondeo 2015 (2015)