Autók » Ford » Mondeo (2015)

Mondeo Kombi 2.0 TDCI

Mikulás autó

December 6án vettem át a ruby red fényezésű Mondeómat alkalomhoz illően mikulás autónak nevezve négy keréken.:) Kicsit érdekesnek találtam néhány le hangoló véleményt a típusról de bíztam magamban mert egy jó Focusból ültem át ebbe a Mondeóba. Nos a legkellemesebb meglepetés a motor ami 180LE 400NM igen halk bent semmit nem lehet észre venni kívül is csak vájfüllű hallja, hogy ez dízel. Most bejáratos volt de szerényen üzemelve is érződik a az erő fogyasztás eddig 6liter vegyesen városban sem szökik 7 fölé!!! Olajat lecseréltem 3500km után, bejáratosság meglegyen. Belül ülések pazarak rengeteg hely van benn kényelmes az én 185cm hez és mögöttem is van hely.:) Sync3 rendszer szerencsére nálam teszi a dolgát jól műkődik a telefonnal párosítva. Titánium felszereltség már alapból gazdag de kiemelném a Titánium X extra csomagot ami remek adaptív led fényszórókat add hozzá elektromos első ülés állítás elektromos csomagtér nyítás automata parkolás segítő rendszer első hátsó érzékelőkel. Sony hifi csomag 12hangszóróval navival és tolatókamerával. Innen folytatom a kmrek bővülése után

- Egy évig állt valaki visszamondta rendelést az akkumlátor néhány nap alatt felmondta a szolgálatot.

Ford autonet Csepel

Fenntartási költség (10) Évjárat 2016