BENZIN/ETHANOL :)
Nos, én nem akartam sose forodot!De olyan áron jutottam hozzá egy full extrás mondeohoz, hogy azt mondtam ám legyen! A családba mindenkinek Fordja van!De miért benzin? Mert először és utoljára vettem diselt! Miért? mert szerintem diselből csak újat vagy a régi 1.9 TDI-t!az újakkal meg csak a baj lehet,ha használtat veszel! ( turbó,porlasztócsúcs,PDA elemek,szűrök,és persze az üzemanyag, amire igencsak érzékeny a disel és drágább javítani mint a benzinest tankolni, és persze idő meg méreg'
ÉS LÁNCOS, nem szíjas!!!
Na de az autóm! Tökéletes kellemes csalódás! Motorikusan top! Megy etanollal, benzinnel, bár én ebből is Ultimatet tankolok! (FFV Flexi Fuel Vehicle)
Ezt az egyenletesen rendelkezésre álló erőt nagyon szeretem, sokkal élvezetesebb, mint a kis turbómotorok! 150 LE és húz addig míg nyomod neki és van Gangod :)
A belső kitűnő fullos,bőrös,üléshűtés/fűtés,hangvezérlés,szélvédőfűtés stb... Kényelmes, minden elfér benne! aki nem akar drága fenntartású autót, akkor szívesen ajánlom!
- eddig semmi! csak olajcsere és szűrők cseréje volt, klímát takarították ki és töltöttek utána!
SzakszervizLáng KecskemétFehér AtillaNekem nagyon jó barátom, de nem ezért hordom hozzá, hanem mert tudom amit csinál azt csak 100% -os odafigyeléssel! amihez nem ért pl(autóelektronika) megmondja őszintén, hogy kihez vidd és miért! Árak : anyag plusz munkadíj!(és nem baráti áron, ebből él!!)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Passat Variant 1.9 TDI | Következő autója? | Mondeo |