Autók » Ford » Mondeo (2000-2006)

Mondeo 2.0 ddti

Szuper autó, ma már szuper áron!!!

Életem egyik lehnagyobb autója volt / kombi /, nagyon szerettük. Az ablamosó motoron kívül semmi baj nem volt vele. 3.000.000. ft.-ért vettem két év múlva 2.400.000 ft.,-ért adtam el lakásvásárlás miatt. Az elmúlt egy évben megint annyira lement az ára, hogy ha a mostani BMW-met eladom nem nagyon kell kipótolnom. Valszeg várok még egy évet, addig a bömösön nem bukok annyit és akkor meg is tudom venni megint a mondeot. Nagyon szerettem, ezen az árokon nem szabad kihagyni. Vidékre franciaágyat kettészedve levittem vele. Nem túlzás, hogy 2.10x1.10x 0.80 as mérete miatt nagyon jól pakolható. Költözéskor mindent ezzel hordtam. Bármilyen és bármennyi lapraszerelt bútor belefér. A haveromnak is van ő piacozik vele ő is nagyon szerti. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hátsó ülést lehajtod és kempingezhetsz is bárhol, bármikor.

Ui: Eltelt egy év és már nézegetem is. Azt hiszem most benzines lessz.

- ablakmosó motor 7.000 ft.-ért érden megállapították mi a baja, 24.000 Ft.-ért akartak újat beletetetni, de 6.000 ft ért bonottat vettem és kicseréltem. Semmi más.

Ford Érd elősször és utóljára.

saját magam

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Előző autója? Mondeo 1.8 1994 Következő autója? BMW e 36
Verdikt (7.4/10)

Ford Mondeo 2000 (2000 - 2006)