Soha ne legyen rosszabb
2006 december 30-án vettem Kecskeméten. Nem akartam Fordot venni mert idegenkedtem tőle. De nem bántam meg.A futómű tökéletes,belül hatalmas lábtere van elől és hátul. A motor megy mint az óra, bár néha alapjáraton berángat a mit nem tudnak a szervizben beazonosítani, hogy mi okozza. A klímájában van egy szűrő amit ki kell cserélni mert nagyon sűrűn bekapcsol, azt mondják az van el dugulva. És nincs több problémája pedig kap a pályán 160 alatt nem nagyon van a mutató. Az a lényeg,hogy ennél soha ne legyen rosszabb autóm.
2010 06 Az autóm meg állt az Osztrák autó pályán.Haza hoztam és kiderült,hogy az adagoló vezérlő elektronika adta meg magát.A javítás 220 000 ft volt.De ha szét volt szedve akkor a vezérmű láncot az összes csúszkával és a feszítővel is kicseréltem 80000tf volt.Most már 265000km van benne és jól működik.Szerintem a kilométer nem valós amit mutat az órája én úgy gondolom,hogy 60000-70000km-rel több van benne.
- izzító gyertyák,és a klímában van egy szürő azt kell kicserélni
Gyöngyösi ford szreviz Nos. 2008 07 03 Elvittem az automat az egeri fordhoz,müszaki vonohorog stb.A dolgok addig rendben voltak amig lenem törték a kesztyü tartómat és még ezt velem akarják kifizettetni.Nem fura.SOHA TÖBBET FORD SIPOS EGER. Maradok gyöngyösnél
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 112000 |