Nekem bevált a csaj..
Első kisfiam születés miatt "kelett" venni egy másik vasat. Az előző már szegény lepukadt (építkezős autó volt). Elötte is volt egy mondeom ,de az 1.8 benzines. Azzal sem volt semmi gondom a szokásos cseréken kivül.
Aztán eladtuk ment a betonba..már az ára.
Az építkezés vége felé(aminek tudom sosincs vége) haladva már igencsak mondogattam a mámának nem jó ez így ejjj.
Kéne venni a baba miatt is ...hát persze kombit.. aztán meg dieselt...Na lényeg ,hogy sok sok keresgélés után vettem a laurát. Csak így hivom. Féltem a dieseltől ,mindig mindenki a porlasztcsúcsokkal jön. Remélem még pár évig nem kell modosítanom ,hogy "jött". 99 000 km rel vettem,de mint minden használt autókereskedős autó tuti vissza van tekerve. Hisz ők igazi becsületes magyar vállalkozók akik nem csalnak igaz?
Szoval elég magas vagyok mindenképpen nagy auto kelett a rover 75 a lábamnak kicsi a passatokkal a haverjaim bezabáltak ( ráadásul 1 misivel drágább is) octávia csúnya szerintem. Az ut fekvése nekem nagyon bejön szerintem a fordokban általában a futómű tetszik mindenkinek. Én is így vagyok vele. AZ üléseim recarok nagyon kényelmessek. Nekem minden kézre van. Az erő is elég ha akarok döngetek ha akarok pihenek. A cd megfelelő, a belsőtér is átlagos.
A fogyasztása 5.5-5.7 re jött ki nekem pedig tényleg oda lépek neki néha. Az is igaz 2/3 országút. A zaj lehetne jobb is ,de nem túl zavaro hisz mindig szol valami zene. A párom is szereti. A kisfiam meg imádja.
HA lesz hiba majd irok még ,de eddig még izzot sem kelett cserélnem.
- Konkrétan még semmi. Mikor megvettem akkor a szokásos szürő és olaj cserék. Illetve láncfeszítő és lánc csere.
- Azóta csak új papucsokat kapott a vas.
?? Olaj csere.
Lánc csere.