Munkaparipa
Imádtam ezt az autót. 5 hónapig szinte benne laktam, vele dolgoztam, havi 5,5-6000 km. Az ágyból az autóba szálltam és az ágyamba is szinte onnan másztam vissza. Az elejét?l fogva normálisan használtam, semmi bejáratás, ment is mint a golyó, ha forgattam. Olajat egy cseppet nem evett, viszont olajcsere utan (20,00km) sokkal jobb lett, fogyi picit csökkent!
1500-tól akár 5.-ben is hasaználható, de ha kell 110-nél még jó a 3., ekkor semmi sem akadály :-) Fogyasztása 6,4-7,5 l/100km között, pedig az ország bármelyik csücskébe 100-as átlagot megyek.
4000-t?l a motor hangja kicsit jobban bejön, bár gyorsuláskor az muzsika, szélzaj szinte ismeretlen fogalom. A futóm? istenkirály, soha nem hagyott cserben, ahogy a fék sem, bár extra rossz úton nagyot fékezve beleszól az ABS, de ez nem hiba, gondolkodni kell hol mennyire tolja az mber...
Az utastérben minden kézre áll és egyszer?en használható, benzines lévén télen f?tés hamar van, a f?thet? szélvéd? viszont jó lett volna. Pakolni sok helyre tudtam, a napszemüveget benne is felejtettem a tartóban :-) mikor autót cseréltem. A csomagtartó nyílása kicsit kicsi, de mély, ülésdöntéssel a f?kasza gyári dobozában is elfért.
A világítás átlagos, panaszom nem lehet rá, de nem kiemelked?, majd kiderül milyen a xenon.
Összességében kifogástalan autó, kevésbé dinamikus embereknek (szabályos vagy ahhoz közeli közleked?knek) elég b?ven az 1,8-as motor. Néhány kényelmi extrára nem szabad spórolni a pénzt.
- Kuplung nem emelt ki rendesen, garis csere.
Auto-Fort, Piramis
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |