Autók » Ford » Mondeo (2000-2006)

Mondeo 2.0 TDCi

Mondeo 2.0 TDCi

Hondával kezdtem. Szerettem. Hibátlan volt. Aztán belementek oldalról. Felvette a kifliformát. Totalcar- os lett. :-) Megcsinálták gyönyör?en, eladtam, vettem egy gyönyör? IV-es VW Golfot. Imádtam. Nem volt vele semmi bajom. Fél évig. Aztán meg minden beszart rajta, az ajtózárak, a hátsó ablakmosó, elektromos hibák tucatjai. Aztán minden ki lett cserélve, minden jó volt. Került kb. 500.000.- egységbe. Már nem akartam eladni, mondván minden új, más meg úgysem romolhat el rajta!
DEHOGYISNEM!!!
Olyan is volt, hogy bevittem a szervízbe egy hibával, mentem érte, erre megint beszart az ajtózár mikrokapcsolója!!! Rablásgátló miatt autó megállt, ordított. Megoldás: 20 perc változatos káromkodás, végigmenvén a VW tervez?inek népes családfáján. Ezután már tényleg tele volt a ... Tudjátok mi. Ezt még követte több hasonlóan bosszantó eset. Aztán miután túlléptem a 600 ezres keretet is, döntöttem: Röpülsz, Te dög! Te él?sköd? szemét! Bár soha ne vettelek volna meg!
Tetszett a Mondeo. Mivel szeretem a kombi autókat, kombi lett. Bazi nagy. A 130 LE kiválóan viszi a több, mint másfél tonna vasat. Fogyasztása 7.1, ebben sok a városi közlekedés is, és én azért szeretem a lendületes vezetést. A Golf 160- as tempónál, ami néha 180 lett 12-13 liter 98-ast zabált, mert 95-össel csörgött a motor, addig a Mondeo 7,5-8 litert ehet. Igaz az egyik benzines, a másik dízel...
Sz?r?k olcsóbbak a Mondeo- ra, remélem más baja nem lesz. Felszereltségre nincs panasz, Ghia + telefon, xenon, navi, stb. Az ülések jók, bár elég izzasztóak melegben, még klíma mellett is!
Többet még nem igazán tudok írni, egyenl?re teszi a dolgát rendesen. Remélem nem lesz vele gondom. Szerintem így 3 évesen marha jó vétel, ha az ár- érték arányt vesszük.

- Eddig még szerencsére semmi, csak egyszer újra kellett programozni az egyik porlasztócsúcsot. Remélem nem rendetlenkedik többet!!!

Ford, de legyen inkább titok. A kiszolgálás fos, nekem kell megtiszteltetésnek venni, hogy odaviszem az autót. Rendetlen, lusta banda! Használtautós részlegükön akkor lehet kipróbálni az autót, ha már aláírtam az adásvételi szerz?dést!!! Nem vicc! Nem vettek komolyan, mint leend? vásárlót, így elmentem egy másik céghez és megvettem ott.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002
Előző autója? Golf IV. , ócskavas Következő autója? Még nemtom
Verdikt (7.1/10)

Ford Mondeo 2000 (2000 - 2006)