Mondd dejó!!!
Autó vásárlás előtt több márka is szóba került kb. ebben a kategóriában (AVENSIS, PASSAT, VECTRA,...) Próbáltam mindent, de úgy éreztem ezt szabták rám!
2007 Novemberében vettem át a gépet, szerencsémre olyan valakitől akit ismertem és tudtam, hogy figyel az autóira! Mo.-on vásárolta és folyamatosan szervizelte! Igy nyugodt lehettem !
A tapasztalat visszaigazolt! Hihetetlen az autó! Sokan irták már előttem, hogy használtan a legjobb választás, TÉNYLEG IGY VAN ! IMÁDOM ! Párom IMÁDJA!(Jól pakolható és a babakocsi is be fog férni hátra! ;-))
Sosem volt Ford még a családban és az ismerettségi körömben sem, ezért tartottam tőle, sokan le is akartak beszélni! Mióta megvan, mindenki le van döbbenve a belső nagy téren, a külsőn ami nem hivalkodó, de mégis elegáns (feketemetál-krómpakettel), tudom természetesen szubjektiv-nekem nagyon tetszik!, a nyomatékon ami bődületes erővel nyom az ülésbe, a Sony felsőkategóriás rádió nagyon oda teszi magát, tény, hogy csak akkor élvezem ki a hanghatást ha egyedűl utazom, akkor viszont a funky-tól a komoly zenéig gyönyörű a hangja! Szóval mindenkinek tetszett! A hatodik sebességgel a fogyasztás meglepően jó, vicces mikor autópályán hatodikban 2200 fordulatról(140km/h) nyudodtan beállhatok a belső sávba és még bőven nekilódul 2750-3000 fordulat (170-190km/h) ilyenkor biztos nem állja meg a helyét az 5.5l/100km! Mikor átvettem 6.5 volt az átlagfogyasztása, fokozatosan kúszott le a 15000 km alatt ! Tény, hogy nem pörgetem 4000-ig! 2500-3000 tartományban elváltogatom és hosszú távon használom!
Hasonló képpen a többiekhez akiknek szintén tetszett, én is csak azt tudom mondani, hogy bátran merem ajánlani, az egyik lehető legjobb választás a használtautó piacon !
2008.12.30. Közel 50000 km után is, a választás jónak bizonyult! Elégedett vagyok teljes mértékben!
- Semmi! Nagyszerviz után vettem át ! Azóta 160 000-nél egy "kötelezőszerviz" 40eft. szerintem korrekt!
- 2008.12.30.: 198000-nél önindító. 32eft.
Barát szervizeli!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |