Kis fogyasztás, nagy élmény, 1150 km/tankolás
Már sokszor gondolkodtam, hogy leírom a jó tapasztalataimat az autóval kapcsolatban, de nem jutottam el addig, hogy le is üljek a gép elé és "tollat" ragadjak.
Az enyém a legutolsó kiadás ebből a típusból, ezért gondolo már nem nagyon vannak "gyerekbetegségei". Az autóval nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon kényelmes és megbízható. A fogyasztása meg egyszerűen fenomenális. Nem okoz gondot az 1150 km/tankolás sem. Nyáron egy görög út alkalmával, megpakolva éjjeli (légkondi nélküli) vezetéssel 5,4 l/100 km, hazafelé nappal, légkondival 5,9 l/100 km. Ez majdnem végig autópálya és nem nagyon ment a mutató 150-160 km/h alá. Családi autónak inkább az 5 ajtóst vagy a kombit javasolnám, mert azok jobban pakolhatóak, bár ennek is osztottan dönthető a hátsó ülése és könnyen ki is vehető. Az egyetlen probléma a csomagtartó nyílása, ahová nem minden tárgyat lehet könnyedén bepaszírozni.
A legutóbbi mérésem szerint télen sem eszik többet 5 l-nél, ami egy ekkora autótól nagyon jó étvágynak mondható. Sokszor nevetek, amikor a "kis autót vegyünk, kis fogyasztással" szlogent hallom és ilyenkor az embereknek a SUZUKI Ignis és társai jutnak eszébe, amik akárhogy is nézzük simán bevágják a 8-10 litert és a többiről ne is beszéljünk!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy megbízható autót szeretne megfizethető áron!
- Semmi, csak a kötelező szervízek
For-Top Győr
XXL Tuning, Győr
Minden ami, ahhoz kell, hogy az autód jól nézzen ki!
www.xxltuningclub.hu
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |