Autók » Ford » Mondeo (2000-2006)

Mondeo 2.0 tdci aut.

Kígyót melengettem a keblemen!

Nagyon szerettem amikor először beleültem.Bátran vágtunk neki Erdélynek /többször is/,Horvátországnak,Németországnak.De aztán jöttek a gondok.Felforrt a viz,szerencsére nem túl messze a szerviztől.Szervó szivattyú csere,vizet kapott a szimeringen keresztül és a racsnikat megette a rozsda.Egybe van a vízpumpával igy a csere nagyon húzós 120000ft.Eltelt néhány hónap és reggelente hidegen az 5.percben leállt a motor.Szerviz, feszültség ingadozás miatt letilt a computer,programozás kábel csere.Hiba javitva.Néhány hét múlva Abs visszajelző menet közben kigyulladt.Szerviz hiba az abs modulban.Kábel csere.A hiba pár hét múlva újra előjött ,szerviz központi abs modul csere 125000ft.2 hónap múlva 110-120km/h között örült rángatásba kezdett a járgány,de csak ebbe a sebesség tartományba.Szervíz,turbócső repedés.Később a következő olajcserénél a szerelő észrevette hogy lóg a féltengely.Féltengely csapágy csere,plusz szimering csere.A héten autópályán, izzitó lámpa örült villogásba kezdett a motor elvesztette erejét majd leállt.Ezt megcsinálta Szeged Budapest között 3X.Szerviz,4 porlasztó csúcs csere kb.:400000ft.Jövő héten eladom.Nagyon büszke voltam rá az elején, most már nem merek elindulni vele egy rövid útra se.Sajnálom a Mondeós társaimat akik reménykednek...majd csak jó lesz,sajnos nem.

- szervo szivattyú csere,féltengely csapágy,abs vezérlő egység,főtengely tárcsa,turbócső,hátsó ablaktörlő motor

Autó Fort Bp. Könyves Kálmán krt.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2003
Előző autója? Cordoba Következő autója? Ford Focus benzines
Verdikt (4.1/10)

Ford Mondeo 2000 (2000 - 2006)