Autók » Ford » Mondeo (2000-2006)

Mondeo 1,8 trend

kedves tank,a nők is imádják... :)

mikor először beleültem,megijedtem,úristen ez közel 5 méter/kombi/ mikor viszont beindítottam,és elindultam vele,kiderült hogy ez a batár 1 kezes jószág... relax,dölj hátra,és csak az útra figyelj. az űlés kényelmes,nem fárad el a hátam,pedig sérült a gerincem. a kormányt csak annyira kell erővel tekerni,hogy ne felejtsem el,hogy nem egy smartot vezetek. :) a fogyasztást nem sokallom,mert egy ekkora autó szokott is fogyasztani,de...belefér.
a szervíz költségei olcsóbbak mint a swifté! pedig magyar itt gyártják,és egy sz**r. nah mind 1. csomagtér..óriási, megjelenés elegáns, a csajok először szkeptikusan nézték ford... de az első kanyar után hu+há+kényelmes+szép+hogy megy+ csöndes.. aztán nem lehet kirugdosni őket belőle... ez egy olyan autó amit mindenkinek csak ajánlani tudok,mert sokan élnek abban a hitben,hogy a nagy autó nagyon drága... ha legközelebb valaki ilyet mond nyugodtan verd szájba,mert ez nem igaz/az 1.0 swiftem fentartási költségei több volt mind ezé/
1 éve használom/nem sajnálom/ és szikra baja...
jah,és ez a harmadik mondeónk/soha semmilyen baja nem volt egyiknek sem/ ígyhát azok akik azt írják,hogy ez ment tönkre+az ment tönkre azok nem tudom mire használják az autójukat..de 3 darab mondeóbol 1 sem ment tönkre,pedig az egyikben 140e km a másik diesel 130e km a harmadikban pedig 210e km van és soha semmi bajuk.. nem értem. 1 a lényeg ha jó autót akarsz amivel mindig megjelenhetsz,és nem ciki,és hűséges társ kell.. akkor ezt a paripát bátran ajánlom!!!

- hála az égnek semmi elromlás,csak a kötelező szervizek! :)

petrányi /nem ajánlom/

inkább a saját szerelőmhöz járok vele.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? swift Következő autója? marad!semmi pénzért nem adom! :)
Verdikt (7.5/10)

Ford Mondeo 2000 (2000 - 2006)