Ideális családi autó középkategóriában
Korrekten összerakott kis járgány.Váltó pontos és finom, kifejezetten az Opel után tünik jónak. Induláskor hangos, kissé csörgős a motor, de bemelegedve vagy 1.800-as fordulattól már szépen szól. Városi kissé sportos vezetésnél megeszi a 9-et is, de normál módban (2/3-1/3 városi-közúti) 7.5-öt fogyaszt. Sok problémát hallottam a porlasztócsúcsokról, ezért rendszeresen használok adalékot hozzá, remélem megéri. Idővel frissítem.
- Szerencsére még semmi sem romlott el.
Ford Vagép Nyíregyháza. Nem probléma miatt, csak egy átvizsgálásra vittem. Kértem egy komplett átvizsgálást, amiről azt gondoltam, hogy műszeresen is megnézik a motort. A srác úgy kívűlről megnézte a motort, nem talált folyást csak a hangját hallotta kissé zörgősnek. Kolléga megkérdezése, -> ha nincs fehér füst jó az, nem kell piszkálni. A számítógépre rá sem dugták. A navigációs rádió németül beszélt, kérdeztem hogy át tudják-e tenni magyarra vagy angolra. Válasz: magyarra biztosan nem ,de angolra talán megoldható. Rövid keresegélés után magamnak állítottam át angolra, a szervízben csak le akartak nyúlni.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Astra G | Következő autója? | Egyterű - Ford S-Max |