Használtan egy megbízhatatlan, feneketlen kút
7 hónapja vettem ez az első közép-felső kategóriás autóm, előtte fiatok, opelek, szuzukik voltak, büszkén ültem be a nagy kombimba, amit 3,2 M-ért vásároltam 3 és fél évesen 71000 km-el. Első csalódásom, hogy otthon vettem észre, hogy nem működik a el.ülés-f..sza, vittem márkakereskedésbe mondták 300.000 Ft montam köszönöm jó lesz így is (asszony és én egy magasak vagyunk ).
Büszkén használtam két hónapig, majd első hosszú hétvége Balaton, beállt a váltó minden előjel nélkül. Lenkerék, kinyomócsapágy, kuplung szett 300.000 Ft ( szerelve).
Második hosszú hétvége egy hónap múlva Alföld, semmi előjel nélkül az összes kerék elkezd ciripelni kanyarban búgni, hihetetlen, de irány a szerelő , nem elég a betétet a tárcsát is cserélni kell 80.000 Ft.
Most már biztos voltam benne , hogy nem 70000 km volt a frissen Hollandiából behozott autóban, tudod "magamnak hoztam testvér és nem is akarom eladni de hát csak neked ez egy nagyon jó autó" A kurva anyátok mondhatnák sokan de még is vásárolunk...
Ja nincs vége... 1 hónap múlva irány Görögország, persze kocsival mert hát jó nagy kényelmes meg amúgy is kicseréltem már mindent, de azért alapos szervíz előtte, olaj,szíjak,szűrők , klíma stb..30-50 e ft most már indulhatunk, még feltapasszuk a frissen vett shrek-es árnyékoló rolót start. Finish persze nincs hiszen Belgrád előtt a pisiszünet után nem indul a verda, biztos az aksi, igen lemerült de miért, hát nincs töltés beszart a generátor javítani a szerbek persze nem tudják várjál 5 napot alkatrészre ha nem zasztava.Az idegességet a trélert és a csereautó bérlést nem számolva az új generátor ami nem új csak felújított 70000 Ft itthon..
Na mindegy azóta eltelt két hét a KOCSI INDÍTÁSKOR ÉS NÉHA ALACSONY FORDULATON ÖNÁLLÓ ÉLETRE KEL ZÖRÖG CSATTOG KAMATYOL A GÁZRA NEM REAGÁL ÉS EGY SZERVÍZBEN SEM TUDJÁK MI LEHET A BAJ !!! -talán megint lenkerék de hát nem rég cseréltem 105 e ft-ert. Ha valaki sejti vagy van tippje olah40@freemail.hu megírhatja , mert betöröm a szarházit még ha fél év alatt 600.000 ft is költöttem rá (kiegészítőket, téligumit stb nem számolva).
- kinyomó csapágy, kuplung szett, 2 tömegű lenkerék együtt 300.000 ft.
- Tárcsafékek+betétek 80.000 ft.
- Generátor 70.000 ft
- stb...
For-top Tatabány ( nincs már jó szaki!!)
Alba autószervíz Tata
"Ha sikerül meggyógyítania a gépet akkor az se baj ha már lassan egy szuzuki árát otthagytam nála" Remélem becsületes???-és nem túl drága....." Van ilyen???"
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | brawo | Következő autója? | Valami japán pick-up. |