Autók » Ford » Mondeo (2000-2006)

Mondeo 2.0 ghia ,xenon!

GYÖNYÖRŰ ÉS JÓ IS.OLYAN IGAZI AUTÓS-AUTÓ:-))

Szóval egy mazda xedos6 után ültem át a gépbe,tehát van tapasztalatom japán téren is((a xedos előtt egy 626 amcsi piacra gyártott cupe-t vezettem 3 évig,majd a xedos-t is 3 évig nyüstöltem!!))Valószínűleg az is nagyban közrejátszik a mondeoról alkotott pozitív véleményemhez hogy a Fordom csak 4 éves.Metál fekete,krom pakett,17-es kerekek,fabetét,sötét plüss,xenon,fényre sötétedő tükrök,fényszóró-mosó,4 ajtós,stb-stb-stb.Lényegében tempómat és bőr kivételével full a gép.Fogyasztása városban((Helyben :10-11liter!!)),országút:130-140km/h 7.5L,vegyesbe itt is-ott is:9 Liter kb..!!Szerintem ekkora gépnél ez teljesen elfogadható.Menni nagyon megy ha kell,de "öreges-be"is lehet használni szépen.Futómű ,fék,nyomaték,vezetési élmény,belső illetve külső megjelenése jóval többet ad mint mondjuk egy hasonló árkategóriás passat!!Haveromnak az van és szerinte is jobb gép a Mondeóm..!!Pedig fanatikus golf és passat párti((volt eddig:-)) !!).A gyári zene sony 6 lemezes cd táras,tökéletes működés, és akusztikailag se lehet panaszra okunk.Egy átlag embernek nem kell ennél jobb és erősebb zene autóba!!!Szóval szerintem ez egy nagyon jó és szép "kis"kocsi és nem bántam meg hogy ez mellett döntöttem, mert véleményem szerint sokkal többet ér, és ad az áránál!((FŐLEG 4 AJTÓS METÁL-FEKETÉBEN:-))!!))

- Össz!!!2 db izzó 1 év alatt,és pont egyszerre csináltattam meg!!!300ft a kettő(féklámpa+csom.tér vil.):-))És 200 ft-ot kért az autóvillamosági szerelő!!!!!!!!!De adtam neki egy ezrest...!!!!Nem vicc!!Vannak még korrekt szakik is a piacon.

Szerencsére eddíg csak egy autóvillamosági szerelőt látott a gépezetem az pedig szinte mesébe illően tiszteséges és korrekt volt!!((Lepsényben található!))

Eddíg semmi!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? xedos6 Következő autója? Ez marad még egy jó darabig az tuti:-))Mert szeretem.
Verdikt (8.7/10)

Ford Mondeo 2000 (2000 - 2006)