Gepárd helyett lakókocsi
2001-ben kaptam pár hónaposan 15 e -rel (céges). Semmiféle komoly hibát eddig nem vettem észre: a kisebbek: ajtónyitó gomb melletti kárpit igénytelenül levált, (olyan mint a hámló b?r) kicsit zajos a hátsó ajtó (szerintem tipushiba)
Én imádom, nagy, szép (nekem), kényelmes, még sosem kellett tet?csomagtartó, pedig 2 gyerekkel azért el lehet indulni sok cuccal. Csomagtartója mindent elnyel, jó a futóm?ve, szeretem a motorháztet? nyitását is, stb.
cd-s sony lejátszót tettem belé, sajnos emiatt feltörték: a jobb els? ablak cseréje (tisztítással,stb) + a szétvágott vezetékek helyére-végére új csatakozókat tenni kb 25 e Ft-ba került. Nem sok. 1-2 bels? zárat tönkretettem (keszty?tartó, szemüvegtartó, igaz nem túl fényes min?ség) sajnos a keszty?tartót ki is kellett feszítenem, mert benne maradt az összes papírom és pénzem + fényképez? és mindez vidéken este történt... ezen kívül más komoly szervízigénye nem volt. A Solymáriakat azért kedvelem, mert nem akarnak átvágni. Egyszer azt hittem komoly futóm? gond lesz, mert folyamatosan kopogott, mire !ingyen meghúzták a kézifék-zsinórt, hogy ne lengedezzen jobbra-balra (azt mondták olyan kevés id?t vett el hogy szemtelenség lett volna pénzt kérni érte)
Nem sportos modell, de nekem nagyon megy, rendszeresen autópályán 150 km-t 170-180-nal. Eddig 213 volt a legtöbb, ami egy 110 lóer?s motortól nem rossz.
Pozitív: szinte minden
negatív: kárpitprobléma,
nincs hátsó elektr. ablak
+ kicsit zajos hátsó ajtó (szélzaj)
Ha lenne bel?le 4-kerekes nem is kellene helyette más...
- - ajtónyitó gomb melletti kárpit
- - eltörtem a keszty?tartó nyitókáját (kicsit gyenge min?ség? volt) , és a szemüvegtartó zárószerkezete is elromlott (1 héten belül)
Ford Solymár
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |