Ez volt eddig a legjobb!!!!!
Üdv!150000km után azthiszem nyugodtan irhatom le tapasztalataimat....megvettem 30000körül volt benne,szép belső,de a motorhangja katasztrofális volt ,ez valamitől elmult.Szinte hihetetlen,de nem költöttem rá szinte semmit,soha nem hagyott ott,a fogyasztás nagyon renben5-6közt bár a kompjuter ilyen 7 körül irja ,mégis 1 tank 900-1100km közt.(tempótol függően).Pár országot megjárt,mivel a munkámhoz nélkülözhetelen a verda,ja és persze kombi....óriási helykinálat..ez a második hálószobánk.egyszerüen nem tudok róla rosszat irni,de aki ilyen kocsit vesz legyen vele tisztába hogy ebbe a pancsigázolaj nem való.gond nélkül megy 200at,220volt vele a max.klima jo,miden kifogástalanul müködik rajta.azt mondják nem tartja az árát stb...hát ez különb mint egy passat,ami tartja az árát de én már huztam vele passatot,engem meg még nem húztak!a szervízigény minimális,és minden olcsó hozzá ,a gyári is(csakis!!!).olajat nem eszi..tényleg nem tudok rosszat irni róla.motor 116le,6seb.
- 2db hátsó rugó,kerékcsapágy(bal hátsó)
autex car(kecel)Bolla Gabi élvezi ha meg látja a verdát!nagyon ügyes,olcsó,rugalmas!!!!ja és nem basz át!este,7végén a legcikibb helyzetekben is segitőkész!
Csizmár(THE KING)Zoltán nagyon ügyes, olcsó,rugalmas!!!!!ja és nem basz át!segitőkész!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | 307(horrorfilm) | Következő autója? | a6 vagy a4 |