Csatahajó
2 évesen vásároltam az új árának feléért - ez ám az értékvesztés. Bár az A8 ezt már az 1. év alatt elszenvedi!
Ragaszkodtam a hazai példányhoz, miután el?z? autóm import volt és sok ($) turpisság derült ki a szervizben. Eddig úgy t?nik, hogy a vásárláskori relatív magasabb ár megérte. Jobb, mint az ellen?riz(het)etlen múltú kiglancolt import hulladékok 200 000 km-ról visszatekert órával. Tudják: garázsban tartott, nem dohányzó, megkímélt, els? tulajdonostól...
jó:
A vérszegény 1.8 TÁDÉ után egy dünög? vadállatnak t?nik, de a BMW -s barátom is elismeréssel nyilatkozott a 130 lovas motor ülésbe présel? nyomatékról és a nagyon stabil, jó futóm?r?l. A motorja hangosabb ugyan, mint a japánoké, de nem kellemetlen.
A helykínálata verhetetlen, és mivel GHIA, ezért a felszereltségére sincs panaszom. A 6 lemezes SONY brutál jól szól, lámpánál ácsorogva id?nként még a 2 sávval mellettem állók is nyújtogatják a nyakukat, keresve a hangforrást. Mindezt recsegés, torzítás nélkül max. hanger?n is.
A hatos váltót még szoknom kell, de az valami egészen fantasztikus. hogy 180 -as tempónál alig pörög 3000 -t a motor! A fogyasztására is csak jót tudok mondani, mert még az én stílusomban is (regionális üzletköt? vagyok) beéri 6-6,5 literrel.
Bosszantó:
A kormányon lév? HIFI kezel?egysége nem esik igazán kézre.
A csomagtartóból hiányolom a kombiban megszokott kampókat a csomagoknak / szatyroknak.
Az automata ablaktörl? nem mindig áll a helyzet magaslatán.
- A jobb els? biztonsági öv magasságállítása akadozva m?ködik.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Mondeo 1.8 TDI Kombi | Következő autója? | Ford Mondeo és csak DÍZEL |
Verdikt | (7.9/10) |