Csak erős idegzetűeknek ajánlom!
Amikor megvettem nagyon beleszerettem, mivel a bőrön kívül minden extra benne volt. Nagy, kényelmes, viszonylag fiatal, igazi családi autó! A vételkor nem hallgattam barátaim tanácsára, hogy ne vegyem meg, később ezt nagyon megbántam.
Kb 1 hónap elteltével előjött az első hiba. Villogni kezdett az izzítás jele, mint ez kiderült a porlasztó hibát jelezte ki. Csere 4 db, nem volt olcsó 72000 Ft/db.
Ezek után hátradőlés, most már jó! Majdnem így is lett. Pár hét eltelte után az alapjárat először csak hidegen, majd már melegen is ugrált, rángatott, igazi traktor hangja lett. Ezt a nagynyomású pumpa meghibásodása okozta, amely 150000 Ft volt.
Pár hónap szünet, majd jött a következő hiba. A kéttömegű lendkerék adta meg magát ez 220000 Ft volt.
Ezek voltak a nagyobb dolgok, a sok kis apróságot már felsorolni sem tudom.
A közel 3 év alatt, amíg megvolt sok rossz pillanatot okozott nekem. Amikor jó volt, akkor nagyon jó volt, de többnyire csak a szívás volt vele.
Egyedül a fogyasztására nem panaszkodhatok, egy ekkora autótól a nem egész 6 liter semmi.
Egy biztos SOHA TÖBBET FORD!!!!
- porlasztó csúcsok (4db) - egr szelep - nagynyomású pumpa - kéttömegű lendkerék - futómű szilentek - apróbb elektromos hibák
Ismerős saját szervíze
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |