A nagy fürge batár
Kb. egy fél éve vettük,előtte egy Escort 1,3unk volt (60lóval) 10 éven keresztül ,ami sajnos egy baleset miatt nem maradhatott nálunk.Az autóba az első látásra beleszerettünk!5 ajtós ,jó állapotban volt már a próbavezetés is egy élmény volt vele.A kanyarban hihetetlenül stabil.A 125 ló elég jól mozgatja ezt a batár kasznit.Az első alkalmak alatt persze még csak kostolgattam a nagyot, városban probálgattam a kiugrásokat a lámpától stb.akkor megmutatkozott a hátránya is városban megette a 10et.(de a kaszni azért elég nagy ahhoz képest nem sok).Aztán jött az első autópályás út fel pestre amikor megmutattata mennyire megérte megvenni.140 es tempónál a fogyasztás olyan 7-8 liter között mozgott menetszél alig volt hallható.Hazafelé viszont megpadlóztam a 205környékéig engedtem akkor már volt azért zaj is.De igy is olyan 11 környékén fogyasztott csak.
A csomagtartója szinte feltölthetetlen.Óriási a szája és ha ledönti az ember a hátsó ülést akkor pedig már szinte kisárú szállítónak is jó.A beltér pazar, 5 ember kényelmesen elfér benne.A felszereltség is pazar a légkondi inkább csak megfelelő.Azért bevalva hiányzik belőle a cd-s rádió mert a kazettás nem az igazi!Vétel óta szinte semmit sem kellett cserélni rajta most lesz rajta az első szürő csere és olaj csere.
- Semmi eddig.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |