A dízeltechnika szégyene megbízhatatlan motorral
- Senkit nem akarok elkeseriteni aki hisz a a mondeó dizelben, de ez az autó a dizeltechnika szégyene ilyen megbizhatatlan autóval ilyen kevés kilóméterrel még nem találkoztam.
- Tulajdonképpen állandóna rossz volt, a befecskendező rendszere kész katasztrófa a befecskendező szelep 10 15 ezer kilóméterenként cserélni tisztiani kellett.
- Állandóan szerviz ahol jóllehúznak és még csak nem is értenek hozzá.
- Aztán 113 ezer kilóméterrel a motorjában minden előzetes probléma nélkül leszekadt a szelep és kikönyökölt a motorblokkon a hajtókar.
- teljesen megrendült a máskába vetett bizalmam egy rakás szar a tdci motor ugy hogy van mindennel együtt.
- Imserőseim közül 3 embernek van még mondenója 2003 és 2005 ös évjárat is és ugyenezekkel a gondokkal küzdenek csak nekik nem állt be a motor még.
- Egyébként ha megy a kocsi akkor elég jól a fogyasztása sem rossz a kényelme szuper a futóműve mesés.
- csak egy megbizható motor kellene bele.
- Gyerekcipőben jár még a dizel technika a 21 dik században?????? az űrtechnika korában ez felháboritó.
- aki dizelt akar nyomatékosan felhívom a fiygelmét ne fordot vegyen főleg ne mondeó tdci.t
- ja a hibalista : magasnyomású befecskendezőszelep ez állandóan szar volt, kikönyökölt a motorblokk
Ford szerviz kisvárda
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Megbízhatóság | (1) | Vezetett km | 32000 |
Előző autója? | 1.6 d | Következő autója? | toyota d4d, passat tdi ( a régi nem a pdtdi) |
Verdikt | (4.4/10) |