Pénznyel? járm?
Nem szerettem az autót nem mondom hogy utálta, de felt?nöen sok hibája volt neki és nagyon nem érte meg a pénzét. Komolyabban belegondolva az is elképzelhet? számomra, hogy a kocsi vásárlásakor a Ford S*****r márkakeresked? átvert minket és nem a kilométeróra állásnak megfelel? km volt a kocsiban vagy csak egyszerüen kifogtunk egy rossz darabot.
- kuplung kompletten csere 60e km-nél (leégett ebbe kicsit én is hibás voltam mivel nem vittem el idejében szerel?höz mondjuk akkor is csere lett volna), els?-hátsó lengés csillapító, féktárcsa+betét csere(yurid) kb 18000-20000 km-ként, 10.000 km-ként motorolaj, légsz?rö, benzinsz?r?, olajsz?r?, pollensz?r? csere, vmilyen bakok a futóm?nél, ékszíj vezérm?szij csere, egszer még a hengerfej is lekerült, a klimakompresszor reléje a mai napig is hangos csattanással húz be! Ezek csak amik most eszembe jutotttak még pár kisebb csere biztos volt de a f? dolgokat kóleirtam.
Saját szerel? a 20. kerben jók a tapasztalatok amit kicserélt az biztos ugyis volt
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1999 |
Szerviztapasztalat | (1) | Átlagfogyasztás | l |