Autók » Ford » Mondeo (1993-2000)

Mondeo 1,8 16V

Botond az oktondi (hülyegyerek)

Ünnepek el?tt az egyik áruház parkolója: 2 méter után a szél nekemvágja a bevkocsit további 2méter után rámcsukódik a sorompó. A csoda megtörténik: nem törik semmi, nem szakad le semmi karcolásokkal megusszuk. A szemem könnyes szivem vadul ver és belémhasít a gondolat: ez az autó nem is olyan szemét. Azóta haverok vagyunk de nem esküdnék meg rá hogy sokáig nyúzzuk egymást. Szerintem a családi fénykép albumból sem fog soha rámvigyorogni!! UI.: Én írtam a hülyegyerekes cikket is csak úgy düb?l. Elnézést minden Mondi rajongótol de én maradok egy Opel Astra fan!!!

- El?élet: telefon jön van egy Mondeo. Pútyerka pakol megnézzük. Nejem mondja: Apa innen nézem fekete, onnan nézem lila(bíbor lila) csomi mint állat, klíma, izé-hozé. Fater nézi: gyerek zsírfasza. Na mondom megvanvévve! Keresked?vel egyezkedek(Renault szalon): klíma nem m?ködik, akksi szar, m?szaki nincs zk. nincs. Erre ?: minden lesz alku nincs!Mondom OK(1390000ft). Elhozom. Veszek rá gumit, rakok bele CD-t=használom. Kb két hét eltelik nyaralásig két hét klíma befosik. Fater habzó szájjal intézkedik(talán ezért) megcsinálják. Id? telik kb. 1 hónap. Irány a kút tizesért nyál bele. Hazaérek. Szólnak.Nyál folyik. Ahogy illik.Szomszéd röhög(Corolla-ja van) én meg düböl szerel?höz. ? nézi verdikt:valami elektr. bizbasz elment szabira benzing?z nem távozik ideg marad. Jav. ára:2000-50000-ig.Két nap múlva ötlet megszületik: sufnituning. Tanksapka 2-es fúróval megfúr(anno Zsiguli) minden gyári. Ára: kétsör.Ujabb 2hónap punnyadás után közp.zár 2 els? ajtón haldoklik. Düböl megint szerel?. Hibafeltárás szemrevételezéssel: oh hát ez Ford!Az ajtók hézagolása gyárilag szar motorok az er?ltetést?l meghalnak ,darabja egy huszas.Életment? m?tét: motor tisztítás saru pucolás.3 nap intenzív után elhozhatom(3000 ft). Elhozom, lezárnám, SEMMI! Ideg elkap , rugdosom, fogadalom: felgyújtom! Szomszédok röhögnek, ? megijed= azóta minden ok. Eseménytelen 2 hónap után döntök: kicsit költeni kéne rá ergo 4 zsír téli gumi a csomiba. Eltelik néhány nap irány Erdély. Ott faszán lezúzom elöl-hátul. H?tö folyik de saját lábán hazajön. Pár hónap eltelével letisztul az agyamban, hogy ez T?LE egy hatalmas gesztus felém( innen indult el vmi közöttünk). Meg lett csináltatva= irány a piac. Majnem eladom ergó család hülyének néz mondván ilyet többet nem kapsz.

KOVÁCS JÁNOS HATVAN szerintem ? az ász

RIDEG SÁNDOR f? villanyász