A megkerült cirkáló, Millenium Falcon a majmok bolygóján
Monumentális és lenyűgöző, olyan mint építészetben a katedrálisok, mellete elnyűhetetlen, sokat fogyaszt, de ez az egyetlen költsége. Jó karbantartással úttartása rugózása nagyon jó, iszonytató nyomatékkal bíró 330 lóerős motor a több mint 5 és fél méteres kétajtós ladikban, felér egy vállóokkal ez a szerelem ! Kedvenc mulatságom volt megfigyelni a Merci tulajok besárgulását ! Láthatjátok a totalcar használtautó tesztjében. Nagy előnye még ennek a típusnak, hogy rögtön előzékenyebbek és szabálytartóak a kedves autóvezető kartársak. Míg bármi más verdával idáig egy ideksokkal felért a belvárosi közlekedés, az öreg Millenium Falconnal egyenesen felüdítő.
- Igazából csak szépítgetés, felújítás, hiba nem volt. Nagyon olcsó gyári alkatrész, interneten megrendelve 1 hét és megérkezik. Vásárlás után komplett fékbetétgarnitúra, főfékmunkahenger, lengéscsillapítók, kerékcsapágyak cseréje, szállítással együtt mindössze 160000.- peták
Teszlák Ricsi, Soroksár, Wesselényi utca
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1972 |
Előző autója? | Mustang | Következő autója? | szeretnék egy 67-70 Mustangot, de felébredtem |
Verdikt | (8.5/10) |