Vak krumpli
Ami tetszett: kicsi megis elferek benne elol, keveset eszik, futomu, kis helyet foglal parkolaskor, lancos motor.
Ami nem: menetzaj, gyenge fek, a kledergumi mellett beesik a ho, falavel, minden szemet ha az utcan ejszakazik az auto, es parkolas kozben rahullik a szmotyi. Osszeszerelesi minoseg - csorog zorog az egesz, rovid a tetokarpit, fenyezesi hibak. Nics bal labnak pihenteto. Hatul csak gyerekek fernek el vagy a kutya. Csomagtarto oldalfala, lampak belseje nincs burkolva a csomagterben.
Igazabol egy olcson fenntarthato kisetku dodogem, ezt szeretem benne. :D
- Nem birta a kutat ahol tankoltam, fustolt, nem ment. Mashol etetve no probelm.
- Elektronikus gebasz: feklampa biztositek feladta, persze ejkszaka. A marhak a feklampa biztositekara kotottek a tompitottat, a refit es a kodlampat, tolato lampat is. Vilagitas nelkul alltam vele a pusztaban. Assiastance kijott es megcsinalta. 4. alakalomra talalta ki a szarviz, hogy a potfeklampa csatlakozoja torott.
- Szervizkoltsegek:
- Auto-Kanizsa:
- 5e km: olaj + munkad. - 14,7e HUF
- 15e km: olaj + legszuro + munkad. - 24e HUF
- 25e km: olaj + munkad. - 27e HUF
- Keszthely:
- 34e km: olaj + ablakemelo jav (persze nem garancaban.. hehe, thx Auto-Kanizsa) - 25e HUF (privatban csereltem legszurot mert szerviz szerint nem kellett, nem volt keszleten naluk. +2,5e)
- Privatban, vagy fusi:
- 39e km: csiratlanitas - szelloztetorendszer tisztitas, gorenyszag maitt - 10e HUF
- 3 evesen a kleder mellett az A-oszlopal beazik. Uj kleder kellene ra, kb 40e HUF a par. Megneztunk egy hasznalt tesot a szalonban az is ugyanott azik be. Igaz az az auto mar 8 eves.
Auto-Kanizsa
3 ev Extra garancias az auto, de vmi adminisztarcios hibat csinaltak, kiszamalaztak a lampas tortenetemet. Nem fizettem ki.
Alig gyari hibas az alkatresz, szerintuk az extra garancia csak a motorra es a valtora vonatkozik. Ford garancia- es szerviz tajekoztato: "a garancia nem ervenyes rutin beallitasokra vagy normal karbantartas korebe tartozo tetelek cserejere (pl olaj,..izzok) illetve kopasnak es elhasznalodasnak kitett alkatreszekre (pl fek..kipufogo) Azonban ezekere a tetelekre is VONATKOZIK a a garancia ha gyartasi vagy anyaghiba miatt valik szuksegesse a csere." Ha lattal mar potfeklampat tudod azt ember tonkeretenni nem tudja, csak kalapaccsal. Szetszedettem a lampat, miszlikbe. Ritka gagyi egy darab, de legelabb lehet benne egot cserelni. Most jol mukodik.
A mosojuk, ertekesitoik jok, az 10es. A tobbi felejtos.
Ford Keszthely
Eszmeletlen lassan dolgoznak, nagy a fejetlenseg, csak all az auto a muhelyben de senki a kozelebe se megy, dekkoltam ott par orat. Karosszerias erti a dolgat, es o dolgozik is nem csak setalgat, igaz ott alltam mellette a munka elkeszultenek kb. a feleig.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Japanban gyartott japan auto (vagy nemet kicsi) |
Verdikt | (4.9/10) |