KisKAkas
Városi autónak ideális, könny? vele parkolni, és autópályán is megállja a helyét (már 170-et is mentünk vele).A fogyasztása városban 6 liter körül van.Bár sokan mondják, hogy 2 személynek ideális,de mi már úgy is indultunk neki hosszabb útnak,hogy hátul ült 2 eléggé megtermett ismer?sünk+horgászcucc és nagyon jól elfértünk.A gyorsulási versenyeken ebben a kategóriában nincs ellenfele az autónak, városban is simán otthagy mindenkit, mindenféle b?g? motorzaj nélkül dinamikusan lehet vele autózni.A fékek kiválóak,els?re szokatlan is volt nekem, mikor el?ször vezettem Ka-t. 871 kg-os karosszériához 1,3-as, injektoros motor a maga 60 lóerejével ideális, kis kakas.Optikailag is nagyon jól tuningolható, vagány kis autó lehet bel?le akit mindenki megbámul az úton. Egyetlen egy típushibája jött el?, szerencsére nagyon ritkán, amikor hirtelen nagy sebességr?l kell fékezni, a motor leáll. Egyedi, utánozhatatlan, bolondos design, egyszer?en imádnivaló!
- Egyszer a központi zár magától életre kelt, magától záródott és nyitódott ki az ajtó és ezért a riasztó is megszólalt.Kiderült,hogy csak a jobb oldali ajtóban lév? csatlakozó tört el, házilag megoldottuk.Amikor megvettem, átnézettem szerel?vel, pár apróságot ki kellett rajta cserélni, mert a kormányt is nehezen lehetett tekerni(nem szervós), összesen 25ezret fizettem.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | 601 | Következő autója? | Ford Fiesta |