Málhás Ló!!
2012-ben vásároltam az autót. Ausztriából hoztuk be, papíron első tulajos volt 254.000 km-el. Az autó kívül belül makulátlan volt motorja "pöc röffre" indult hidegen melegen télen nyáron. Havi 2-3 ezer km-t mentünk vele. Gyakran használtuk 6-7 személlyel csomagokkal megrakva, akár bútor szállításra. Hibátlanul teljesítette a nyaralásokat (6 fővel 1 hétre Horvátország ). Az igaz hogy 6 fő plusz csomagokkal nem kellett vele 130 km/h-nál többel száguldozni mert akkor drasztikusan megnövekedett volna a fogyasztás, de ez az autó nem arra van kitalálva. 6 fő (plusz csomagok) autópálya 6.5 literes fogyasztás 120-130 nál. A klíma javítás okozott kicsit nagyobb problémát, mivel ilyen autó nem minden bontóba található meg (ha meg igen már valószínű nincs benne a klímacső). Ha van az embernek megfelelő csőhajlító ismerőse illetve alumínium hegesztő ismerőse akkor a probléma 2 óra alatt orvosolható. Ha gondolkozik rajta ne habozzon, tökéletes választál. Régi dízel motorral szerelve ami kiketyeg a világ végéig.
- Kuplung,(gyári kuplung volt rajta, 80.000 FT-ért komplett új kuplung), Klíma (klímacső, szárítópatron elfogyott) bal oldali stabilizátorpálca(kutyacsont)
Ismerős, és magam szervizeltem.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Astra F 1.4 benzin | Következő autója? | Passat 1.9 PD TDI |