Autók » Ford » Galaxy (1995-2006)

Galaxy 2,0 DOCH

Luxus autó nem luxus áron!

Azt írják, h említsek rosszat is....töröm a fejem, h de nem megy.A moci jó benne, bár kicsit jobb gyorsulást vártam, de nem F1-es autót vettem, hanem családit:)A kényelme I. osztály, vezettem már pár autót, de ami ilyen kényelmes lett volna olyant még soha.Mondjuk a karfát nem használom, zavar valamiért a váltásban,de ez szerintem az én bajom és nem az autóé.A hátsó utasoknak is állítható légkondi (vagy klíma az csak nem tudom), szerintem nagyon jó húzás volt a ford részéről.Az utasok komfortjárol csak azt tudom mondani, mint mások is, h nagyon kényelmesen vannak elhelyezve, bár a leghátsó két ülés esetében, ebben nem vagyok bizti, de ott még szerencsére nem kelett utazzak:)Mivel haverokat is viszek vele, egy jó buli erejéig, ezért említenni kell a zenét is.Bár nem az eredeti rádió van benne, de a hangszórok eredetiek, és nagyon jól szólnak, a kocsinak is jó az aukusztikája szerintem, ha egyáltalán autó esetében beszélhetünk ilyenről.
Azt hiszem, hogy mindent elmondtam így summáznék:
NAGYON FAIL VERDA, SOHA JOBBAT!

- Az anyós ülés karfájának a csavarjával van valami, mert nem tart és a karfa körbe forgatható, meg a bal első lámpa nem ég helyzet jelzőn, de amúgy semmi egyébb szerencsére:)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1996
Előző autója? Transit Van Következő autója?
Verdikt (7.7/10)

Ford Galaxy 1995 (1995 - 2006)