A szutyi kutya kedvence
Nem rossz autó, eddig nem sok minden romlott el rajta ami elromlott mind a futásteljesítmény vagy a kötelező csere miatt vált szükségessé. Városban használva nekem 7.2 l a fogyasztás autópályán 140-150 es tempóban 7 l, országúton kb 100-zal 5.5-6 literrel is beéri. Széria hibája a kiegészítő fűtés (ez egy kályha ami a hűtővizet melegíti, ha működik olyan a hangja mint amikor felszáll egy repjülő)elromlik és sokáig kell vele menni hogy bemelegedjen. Én a fűtését és a hűtését egy kicsit kevésnek tartom elég nagy légteret kell befűteni, nem olyan hatékony mint egy személyautónál.
Az autó teljesítménye szerintem elegendő egy családi autóhoz, ha akar meg tud lódulni 115le és 310Nm. A kiszedhető ülések elég nehezek kb 20kg/db ez egy nőnek nehéz lehet. A felhasznált anyagok szépek de azért rossz úton van már némi zörej az autóban a műanyagok miatt de hát 260000Km az nem kevés.
A lényeg, hogy én nagyon szeretem és jól ki is használom, mindenkinek tudom ajánlani. Az, hogy viszonylag keveset költöttem rá lehet, hogy annak is köszönhető, hogy az előző tulaj meg sokat költött nem tudom.
Az alkatrészek árai szerintem normálisak de egy suzuki swifthez képest drágák.
- 2db lámpa magasság állító motor 6000Ft/db
- hátsó lengéscsillapító kayaba 10000Ft/db
- fékbetét 12e-15eFt
- kiegészítő fűtés javítása alkatrész ár kb 15eFt
- szokásos szíjak szűrők
eddig bevált maszek szerelőhöz
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 220000 |
Előző autója? | mondeo tddi | Következő autója? | frissebb galaxy,sharan,alhambra vennék |
Verdikt | (8.2/10) |