Hasznos jószág
Szerintem ez egy olcsó, megbízható, kissé fapados de jó autó. A többi ítéletet olvasva azt figyeltem meg, hogy akik 8-10 milliós autókból ültek át és/vagy vágyakozva ezeket tartják magukhoz "méltónak", azok kárhoztatják. Mi olyan autót kerestünk, amely igénytelen, olcsó a fenntartása, megbízhatóan működik, nem lopják el, lehet bele pakolni, és vallatuk azt a kompromisszumot, hogy kevéssé elegáns, kényelmes és nem gyorsul Ferrarit megszégyenítő módon. Na ez a Ford Fusion. Persze a miénk is nyikorog néha itt-ott, de ez legyen a legnagyobb baja. Munkába járásra használjuk Budapesten és vidékre is gyakran megyünk vele autópályán, mindkét típusú közlekedést jól veszi. Nem véletlenül népszerű: a jelenlegi egyik legjobb ár/érték arányt képviseli a saját árkategóriájában.
- A levegőbefúvó irányító nem működött (akárhová tekergettük a gombot, mindig mindenhonnan süvített be a levegő). Mint az 1 éves szervízen kiderült, gyárilag rosszul volt bekötve. Ennyi.
Ford Petrányi
Csak a két kötelező szervízen volt az auto. A Petrányiak közül is a nemrég nyílt budaörsi kirendeltséget ajánlom. A Kerepesi úton a szerelők pofátlanul lassan dolgoztak (és ezt a szerelőcsarnokra állított kamerán meg is figyelheti a kedves vevő), a végén pedig kiderült, hogy a munkadíj órára ment.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Mazda 626 | Következő autója? | majd ha ez elpusztul, akkor gondolkodunk |
Verdikt | (7.5/10) |