Egy tökös oktatóautó
Nos, gépjárművezetö oktatóként dolgozom, tehát kellett egy pofás nem túl nagy,(de csomagtérben mégis tágas) strapabíró dízel masina. Igen sokat nézelődtem a piacon, nem könnyű választani. Erre az autóra nem is gondoltam, egy kollegámé volt, de ő abba hagyta az oktatást, és ott volt eladó autóként ez a 9 hónapos gép.
Megvettem, de nem voltam biztos benne, hogy jól döntöttem. Sajnos én ilyen nehéz ember vagyok, bizonyítson a kicsike, és aztán megsimogatom a buksiát.
Azóta lekopott a motorháztető a sok simogatástól:
- A fogyasztása elbűvölő( tanulókkal sem tudom 6 fölé vinni
- megy a kocsi, de nagyon (uraim 1.4-es motortól ne várjunk 200 lovat, tökéletesen teljesíti a dolgát, aki meg húzza a száját az vegye 1,6- osban fél millával többért
- 81000 km után is egyben van, a vasúti átjárón hang nélkül suhan
- kényelmes, tágas sok az extra
-A futóműve, és a váltó(kivéve idönként a hátramenetet)szuper
- megőrülnek érte a tanulók!
Ezek után írhatnám, hogy a hifi egy fos, a motorháztető nyílhatna teleszkóposan, a hátramenetet néha nem akarja bevenni, de másodjáta beveszi, stb..
Urak, hölgyek egy ilyen árkategóriájú autó ezt tudja!!!
Sok fikázós kommentet olvastam, némelyikben van is valami, de akinek az a baja, hogy mért nem megy csak 160-at meg mit tudom én már micsoda nevetséges problémával állnak ekő sokan, neki csak ennyit: Vegyél vazze audi a6-ot 13 millkáért, osz´t az makulátlan!
- Egy vízcső valamihez hozzáérve kidörzsölődött, csepegett a víz. Garanciában orvosolták, állítólag más fusionnál is volt már ilyen... Ha nem lett volna garanciás, se lett volna óriás költség.
Ford Hovány Békéscsaba
Fater