Egy igazi családi autó!
Ezt 0 km-esen vettem. 2006-os évjárat, de én 2007.06.14-én vásároltam. Hát ahhoz képest, hogy új autót akartam venni, ez már 1,5 éve állt valahol, persze ez már csak a vételkor derült ki. Most 6500 km van benne. A motor nekem nagyon megfelelt, bár a mai viszonylatban az 1,4-es benzines motorok nem 80 LE-ek, hanem legalább 90 LE-ek. Ahhoz képest, hogy csak 80 LE-s, én meg vagyok vele elégedve.
Eleinte (kb. 2500 km-ig) 8-9l-es fogyasztás jött ki és elég lomha volt a kicsike. Most már 7l körüli a fogyasztás és kezd egyre dinamikusabb lenni. A szervízbe azt mondták, hogy 10.000 km-nél fog kb beállni a 6,5l-es fogyasztás és addigra a motor is dinamikusabb lesz.
3 hetes volt, mikor a CD lejátszó nem akarta lejátszani időnként a lemezeket. Erre Baján azt mondták, hogy szoftverhiba és ha megint rendetlenkedik, szedjem le az akku sarut, mert akkor újra indul a szoftver és jó lesz. Kecskeméten azt mondták, hogy gariba kicserélik a CD lejátszót.
A bal oldali ajtó foggantyúmról a külső vékony börréteg elkezdett lefoszlani. Ezt Baján garanciába kicserélték.
Összeségében meg vagyok vele elégedve, bár a FORD nem a kedvenc márkám és nem is szerettem volna Fordot venni, de mivel van 2 gyermekem, ez volt a legpraktikusabb.
Tágas belső, elég nagy csomagtér (belefér a babakocsi és még nincs tele). A hátsó üllések felett külön belső világítás!
Praktikus családi autó. Mivel igen magas az alja, terepen minden gond nélkül lehet vele közlekedni.
A magas felépítése miatt egy kicsit billegősebb az autó.
Eljött 2007 októbere. Szegény feleségem alatt már másodszor állt le a kocsi. KIFOGYOTT AZ ÜZEMANYAG. Pedig számítógép 80 km-t írt ki. A 2. alkalomnál 130 km-t írt ki és az üzemanyag szint jelző mutatója negyedik mutatta a tankot. :(
Hát nemhiába 1 évet állt valahol a gépem, miután megvettem. Elöregedtek az alkatrészek :(
- CD lejátszó nem akarja lejátszani a CD-t.
- Bal első ajtó foggantyújaán a bőrborítás szétmálott.
- 2007.október - Üzemanyagszint jelző!!!
Ford Hovány KECSKEMÉT
KÍVÁLÓAK
Ford Móczás BAJA
FOS!!!!
Most már egyre SZA.....AB! (1 hónap várakozás után félre rendelték az alkatrészt)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Suzuki Swift 96´ | Következő autója? | Suzuki SX4 SEDAN |