Most ez a kedvencem
Pozitívumok:
+ kit?n? úttartás (sport futóm?, IVD menetstabilizációs rendszer) - tesztpályának ajánlom a Pásztó - Mátraháza szakaszt (egy élmény)
+ kényelmes els? ülések, jó oldaltartás (lásd el?z? pont), bár az anyósülés variálhatósága némi kívánnivalót hagy maga után
+ variálható hátsó üléssor (mivel nekem kicsinek t?nik a hátsó lábtér, enélkül nem érdemes rendelni)
+ csendes motor: 160-as utazó sebességnél igazán a jobb els? ablaktörl? lapát zizegése zavar (de az nagyon)
+ Sony 6CDs hifi (no comment)
+ rengeteg rakodótér az utastérben, igazából használni sem tudom mire (pl a m?szerfal felettit, vagy a hátsó üléssor el?tti, padlóba s?lyesztettet)
Negatívumok:
- Méret: nem tudom, de a scenic után hátsó lábtérben és csomagtartóban is nagyobbra számítottam, bár eddig még mindig befértünk (2 gyerek + nagymama hátul, egyhetes nyaralásra)
- dinamizmus: ez persze viszonylagos, de azt gondoltam volna, hogy 2 literes, 145 lovas benzinmotor ennél jobban fog húzni (igaz nem könnyú a kasztni). A vége valahol 210-nél van.
- a rádió órája egy év alatt 18 perc késést hozott össze, én meg nem tudom beállítani. PLS HELP
- m?szerfal feletti tárolórekesz fedele h?re deformálódik (!), ami egy ekkor szélvéd? alatt nyári melegben könnyen el?fordul. szerencsére lehüléskor visszanyeri az eredeti alakját....
Más:
- a fogyasztás, akármit csinálok, 10-11 liter között van városban/országúton - nincs lényegi különbség
- rendelésre jött és id? el?tt
- amit kihagytam a konfigurációból, és már bánom, az az els? szélvéd?f?tés
- a hátsó féklámpa hibajelz? érzékel?je (500km-nél)
- újabban az alapjárat hullámzik (szerel? még nem látta)
Auto Fort (Váci út)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Megane Scenic 1.6 | Következő autója? | Ford SAV - már ha kijön addigra |
Verdikt | (7.8/10) |