Autók » Ford » Focus C-Max (2004)

Focus C-Max 1.6

Hibás összeszerelés

A hibáig semmi probléma nem volt vele de mivan ha több szerelési hiba is előjön egy 4,1 milliós autón.

- Újonan vásárolt autó össze szerelési miatti meghibásodás. Vezérműtárcsa a főtengelyről lejött hengerfej totálkár
- Kértem hogy cseréljék ki az autót egy újra mert véleményem és szakértők véleménye szerint is a hengerfej cserével ez nem oldhatómeg hogy a motor 100% os legyen de nem tették.

Autó plusz KFT Esztergom. Beszállításkor 1hét javítási idő utánna kéthét utánna majd értesítjük ha elkészült.
Két és fél hónapig semmi vissza jelzés
A felszólító levél hatására 2napon belül elkészült.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Megbízhatóság (1) Vezetett km 19973
Előző autója? Felícia Következő autója? Mindegy de Ford az nem
Verdikt (5.2/10)

Ford Focus C-Max 2004 (2004)