Autók » Ford » Focus C-Max (2004)

Focus C-Max 2.0 16V GHIA Benzin 146LE

Csak imádni kell és meghálálja!!!

Csak imádni lehet, kényelmes, vidám, sportos és mégis gazdaságos.
A 146 lóerő bőven elegendő ahhoz, hogy különösebb mérlegelés nélkül bele merjek vágni az előzésbe. A piros lámpánál is meg lehet viccelni az arcoskodó "tunning" Golf tulajokat.
Hosszú távon nem eszik többet 6,9 Liternél 100Km-en, városban 8L vegyesben 7,5Liter elég neki. Persze minden láb függő, bele lehet erőltetni többet is, ha valaki nem érzi az autót.

A csomagtartó mérete és bővíthetősége nem hagy cserben, egyszerűen bármit el lehet vinni vele.
Elöl fejedelmi a kényelem, de hátul is bőven elfér három felnőtt.
Olyan extrák vannak, benne amiket lehetne nélkülözni, de mégis baromi jó, hogy van. (Elektromos ülésállítás, Tempomat, Esőérzékelős ablaktörlő, Hátsó ülések variálhatósága, Utastér figyelő tükör, Könyöktámasz és egyéb tároló rekeszek stb.)
Vannak apróbb hibái, de ezekkel meg lehet tanulni együtt élni, ugyanis az autó megbízhatóságát nem befolyásolják.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kényelmet, sportos vezetési élményt, praktikusságot és olyan autót keres mely használati értéke tényleg MAXimális!!!

- EGR szelep cserére vár. - Eddigi információim szerint csak gyári rakható bele, ami 60000Ft körül lesz. - Átmeneti megoldásként levakoltattam, minek következtében érezhetőn javult a teljesítmény, viszont folyamatosan ég a "motorhiba" visszajelzés. -

For-Top KFT. Mosonmagyaróvár

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 120000
Előző autója? Golf IV 1.4 16V Következő autója? CMAX 2010
Verdikt (9.6/10)

Ford Focus C-Max 2004 (2004)