A csendestárs
Remek a kocsi.Bár egyszer eldurrantak a légzsákok elől.Csak úgy magától.Semmi csatornafedél,kátyú,bombatölcsér,semmi.Az út kellős közepén.
Bár két héttel előtte fogtam egy kátyút ami után be kellett állítani a futóműved,de ennyi.
A szervízbe nem akarták elhinni,hogy ilyen létezhet.Nem is jöttek ki bevontatni a kocsit,mert azt mondták,hogy biztosan nekimentem valaminek.Miután fél órát győzködtem őket,hogy akkor csak megnézni jöjjenek ki,azt a választ kaptam,hogy vigyem be a kocsit,mert működőképes.Igen,csak a 200literes zsák ott lefegett előttemés a kormány is valami borzsztó szögben állt.Erre azt mondták tömködjem vissza?!?!?
Bevittem nagy nehezen.Ott felemelték majd a következőt mondták:meg van húzva a lengőkar alja és valószínű ettől megsérülhetett a szenzor.Rendben,de akkor miért nem akkor nyílt ki?Megkérdeztem azt is,hogy miért nyílt ki mindkettő mikor csak egyedül ültem benne.Törvényszerű,mondták.Miért két héttel utánna?Ezt nem tudták.
Mivel nekem szükségem volt az autóra,muszáj volt megcsináltatni.Casco.
4 napra ígérték.Több mint két hét lett belőle.A vége pedig 700000.Az atya úristent is kicseréltek.
persze lehetett volna szakértőt hívni,meg mindent bevizsgélni,de akkor még ma sem lenne autóm,és fizethettem volna az egészet,amit ha igazam lett volna,akkor talán vissza is kaphattam volna.
- A rendszámtábla világítás már háromszor kiégett.
- Amúgy semmi gond vele.
Szekszárd Fix autóház
Ford Szeleczki Fót
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Ford Fiesta | Következő autója? | Valami hibrid esetleg új C-max |
Verdikt | (7.2/10) |