A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Ford » Focus (2018)

Focus 1.5 tdci ecoblue 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Élvezetes autózás!

Szöveges ítélet

Előző autóm egy Ford FocusII. 1.6 16v benzines volt amit tíz évig használtam 50ekm-el vettem,és 150ekm adtem el. Nagyon meg voltam vele elégedve soha nem hagyott cserben,megjegyzem gondos gazdája is voltam.Egy nap alatt sikerűlt is eladnom. Igy nem volt kérdés számomra milyen autó legyen a következő. A választásom egy Focus IV 1.5 tdci ecoblue stline-ra esett.Úgy gondolom,hogy magyarországon ma ez az autó ár,érték,megbízhatóság,komfort,forma,vezethetőség,biztonság,szervíz költségek arányában az eggyik legjobb választás.Eddig 22ekm mentem az autóval és a tapasztalatami a következők: Vezethetőség érzet alapján minden elfogultság nélkül mondhatom, futóműve rendrívűl stabil,és a kátyukat is szépen kisimitja.Váltója nagyon könnyen és pontosn jár élvezet vele a kapcsolgatás. De talán a motorja ami a számomra legnagyobb meglepetés. Rendkívűl nyomatékos 300Nm,turbó lyuk egyszerűen nincs,kitűnően pörgethető és 120le-hőz képest meglepően könnyedén és jól gyorsúl.A motor zajából alig szűrődik be valami,még hideg motornál sem zavaró.Megnéztem a végsebességét is 208km/h volt óra szerint.A fogyasztását illetően a következőképpen alakult: 100km/h 3.8L, 120km/h 4.7L városban 5.3L külvárosi használat,dugó nélkül. Hibái: ídő előtt kérte a motor szervíz kijelzője az olaj cseréjét 6000e km megtétele után,amit a szervíz ingyen megcsinált.Most kapott egy szoftver frissitést,azt mondták,hogy most rendbe lessz,kiváncsian várom.Egyébként ez nem egyedi eset,rajta vannak a probléma megoldásán. Még egy dolog,a motor felől hallatszik egy ütemes halk kerregés,meghallgatták nem generátor sem klima, következő szervíznél kicserélik a vezérlést ha nem múlik el. További tapasztalataimat is megosztom veletek!
Üdv,

Hibalista

- Bal első ajtón nyitáskór előugró élvédő beragad! - A fent említett kerregési hibát megállapították és az előző szervíznél kicserélték a vízpumpát és elmúlt a hang. De azóta eltelt kb 3-4ezer km és valami ütemtelen zörej megint hallatszik a motor felöl.Azóta megin volt kötelező szervizen a kerregést megvizsgálték, amire azt mondták a váltó felől jön. A kerregésre azt mondták abból adódik,hogy a váltón, a féltengely mellett van egy kis fedél amin keresztűl jött ki a hang,ez gyári probléma de a Ford már orvosolja egy szigetelő fedéllel. - Jobb hátsó lengéscsillapítót cserélték,szivárgott az olaj. - Autómata ajtó záródás csak néha működik.

Ide hordtam szervizbe

Ford Solymár M3

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2018
Kényelem (7) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (3) Vezetett km 22000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 5 l
Előző autója? Ford Focus II. Következő autója?
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (6.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Ford Focus 2018 (2021)

További ítéletek (12 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)