Autók » Ford » Focus (2011)

Focus 1,6 benzin 125 Le

Hiszek neki...

Nem szeretném hosszasan ecsetelni.
A mai világban egyre jobban elötérbe helyezödik a MEGBÌZHATÒSÀG. Ez az autó MEGBÌZHATÒ.Sosem hagyott cselben, úgy végezte a dolgát ahogy kell.

Persze, senki ne várja el töle hogy versenyautóként viselkedjen, de nem is annak tervezték.
Finoman, rendkívül jól kiegyensúlyozottan jár.
Nem bántam meg hogy turbó nélküli autóm van.
A kanyarokban megbízható, a futása kellemesen rugalmas. Nem túl kemény, nem túl puha. Pont olyan amilyennek lennie kell.

A külsö megjelenés feletébb tetszetös. Jobban tetszik mint az utódja.
A belsö elrendezés nagyon Praktikus és kényelmes. Minden kézre áll vezetés közben, nem kell semmit keresgélni.

Pozitívum: Fogyasztás, (nekem 5,7 és 6,3L között eszik)Bár én keveset használom városban.
Kinézet. Persze Ez is relatív de amennyiért kinálják...
A csomagtartó nagyon jól pakolható. (hozzáteszem, nekem kombim van)
Sokmindent írhatnék még ide.

Negatívum: Nekem kicsit nehézkes beszálni. Az elözö fordomnál ezt nem tapasztaltam. De ha bent vagyok, már el is felejtettem hogy vigyáznom kell a fejemre kicsit.

- Megbízhatóan müködik. Semmilyen rossz tapasztalatom nincs az autóval kapcsolatban.

Ford-Autofort

Fenntartási költség (9) Évjárat 2014