Azt hiszem, szeretni fogom.
Nagyon sok autó volt a tulajdonomban. A Zaporozsectől az S80 Volvóig. Eddig ez Ford a második helyezett. Ehhez a kasznihoz megfelelő erő, jónak mondható gyorsulás. Meglepően jó fogyasztás, a tiszta városi 5.6 L/100 km, (megyeszékhely) az országúti fogyasztása megfelel a gyári adatnak. Kis odafigyeléssel hozni lehet a 4.2 L/100 km. Különösebb figyelem nélkül 4,8-5.1 L/100 km A computeres átlagfogyasztás pontosnak mondható. Kényelmes vezető ülés, minden irányban jól állítható, imádom a deréktámaszt. Ebben az autóban csak annyi az extra szolgáltatás amennyi szerintem kell és elég is. Jól vezethető, nagyon jó futómű. A fék talán túlságosan harap, néha még mindig erősebben fékezek mint ami ideális lenne. Pár dolog ami nem tetszik. Nekem hiányzik a vezető által vezérelhető hátsó ablakemelés. És mintha a start-stop automatika nem mindig végezné jól a dolgát. A navigáció részletessége magyar viszonylatban hagy némi kívánni valót, de ez nem a kocsi híbája. A csomagtér még kombihoz képest is nagy, és könnyen pakolható. Eddig kiváló ár-érték arány
- Még semmi
Ford márkaszervíz.