Iroda, ágy és miegymás
Egyszer megkérdezték, hol dolgozom, egyszer? volt a dolgom mert rámutattam kocsimra. Majd valaki megkérdezte és hol alszom ma és kb ugyan ez volt a válasz!
Gépemet újonnan vettem 2002 novemberében azóta sem bántam meg mert az eddigi legjobb autóm ami volt (Fordok dögivel és egy két lada volt el?tte). Megbízható, megy és minden elfér benne amire szükségem van (volt).
Ami szimpatikus a gépben, hogy megbízhatóan meg 20-140 km/h közt. Viszonylag nem gáz a fogyazstása sem 6 liter és 7 liter közt (egyszer volt 5,5 és 8 liter, el?bbi téli 70 km/h országúti, a másik 160 km/h autópályás menet). Hetente 1000 km körül mentem vele, ezt meg úsztam másfél tank bengából.
Ami viszont nem igazán tuti benne az ülés, hosszú úton nem túl kényelmes fotelben töltöd, de kibírható.
Szervízben a kötelez?n kív?l nem voltam, csak egyszer akkor befagyott napközben a zár a kocsin. Miután melegedett az id? ez is megoldódott. Egyetlen hiba talán a szervízzel kapcsolatban, hogy minden áron cserélni akarták 40000 km körül a fékbetétet (gyenge próbálkozás). De csak ajánlani azoknak akik területi képvisel?ségéb?l tengetik napjaikat.
És hogy miért aludtam a kocsiban, mert ha lehajtod az ülést egy síkban van a csomagtér és az ülés hátulja ami kárpítozott, már csak egy háló zsák és egy nagy barna anyu kell és alhatsz vagy...
- S?r? ég?csere, fék betét csere
Nesztor KFT Szolnok
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |