Autók » Ford » Focus (1998-2004)

Focus 1,4

A megbízhatóság etalonja

Jó tulajdonságai:Nagyon megbízható 5 ajtós autó,tankolni kell azt had menjen,természetesen betartva a szerviz intervallumokat.Nagyon kényelmes úgy városban úgy hosszú úton egyaránt.Az útfekvése,rugózása,kormányzása kitűnő élvezet vezetni,megunhatatlan,szeretem vezetni legtöbbször ki sem szállnék belőle,nagyon-nagyon eltalálták!A motor 1,4-es nekem megfelel pedig sportosan vezetek a városban is a pályán kiló negyven hogy jól kiégjen és lazán viszi a GPS szerinti kiló hatvanat is huzamosan,ilyenkor mintha az aszfalthoz ragasztották volna,olyan stabil.Hiába nyomom neki,hiába megyek városban rövideket nekem a max fogyasztása 6,5 liter/százon,sokszor ámulok mert ha kell megy is és mégis takarékos.
Nagyon jók a belső anyagok még ennyi idő múltán is semmi nem recseg,kopog,nyiszorog benne,csendes,baromi jó komfortérzetet adva ezáltal.Mondjuk bevallom nem mai darab,de én kifogtam egy kedves ismerősömé volt a szekér,szervizkönyves,valós futásteljesítéssel,ezért olyan kívül-belül mint ha vadi új volna a gép,semmi kopás,sosem volt törve,3.autóként szolgált,garázsos volt,jelenleg is az.
Ha ezt a mai gyönyörűséget most is gyártanák és a rendszámtábla sem árulkodna a koráról,kb ha kinéz 3 évesnek.Amúgy a külső és belső formája káprázatosan szép,nekem nagyon bejön,jól lehet optikai tuningolni hogy tovább borzoljam az idegeim,neon,kf felni,chrom,stb.
A mai napig egy tetszetős kis hálás jószág.
Rossz tulajdonságot hála az égnek komolyan nem tudok írni.

2019.11.08

A Fóka még mindig megvan és hibamentesen teszi a dolgát nap mint nap.
Most töltötte be a 20.életévét de akik látták azt mondják,egyáltalában nem látszik rajta a kor mondjuk nagy becsben is van,mindent megkap időben amit kell,olaj,szűrők,stb.A napokban lett cserélve a két stabilizátor pálca mert egy kicsit kopogott a gömbfej és amúgy is nemsokára műszaki vizsga következik.A szerelőm szerint sima ügy mert átnézte és minden jó rajta.
Nagyon vigyázok rá,nagyon szeretem a formája nekem nagyon bejön kívül-belül tipp,topp és maximálisan megbízható egy járgány!
Megmarad amíg szét nem hullik atomjaira.

2020.01.23

Kapott 4 db új 4 évszakos gumikat mivel itt Pesten járok vele néha-néha pályán így nekem ez tökéletesen megfelel.
Eljött a műszaki vizsga ideje!Elvittem a jó öreg szakihoz,hogy nézzen mindent át rajta és készítse fel a vizsgára,futómű,kormánymű,fékek.stb...
Nagy meglepetésemre semmit nem kellett rajta csinálni a mester szerint,patika állapotú a szekér aminek nagyon örülök.
Megint 2 év nyugalom!Imádom,imádom,imádom!
Ja időközben többen is kérdezték akik látták,hogy mikor adnám el mert megvennék tőlem.Hogy mennyiért?Nem kérdeztem mert semennyiért nem eladó és nem is lesz eladó!

- Rendszámtábla világítás 1db Sofita izzó.

Profi maszek.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Előző autója? Astra G Következő autója? Marad ez
Verdikt (10.0/10)

Ford Focus 1998 (2003 - 2004)