Autók » Ford » Focus (1998-2004)

Focus 1.8 ghia lépcsős

Focus 1.8 Ghia a mindenem!

Ford focus ghia 1800 elég jól felszerelve:
klíma,4 légzsák,elektromos ülés,fütőszálas első szélvédő,könyöktámasz,tempomat,elektromos ablakok,stb...
Apámnak is ilyen volt csak ő ujként vette.
Motorról annyit hogy összesen 327000km tet meg és semmit nem kellett benne csinálni!
Párizsből 5 en megpakolva 180 ra tempomat beállít és végig jöttünk haza csak kár hogy tankolni kellett.
Fogyasztás város 10-11 Országút 100km/h 6-6.5 !!! Országút padlógáz 7.5 nél nem evett többet,érdekes viszont autópálya:
130 km/h : 7.5
160 :9-9.5
180 :10.5-11
Pályán sokat evett szerintem viszont nagyon nagyon jól ment szerintem ok volt a hangja a belseje lehet perverz vagyok de a külseje is mivel ez lépcsős fóka volt a futóműről nem is beszélve!
Imádtam pedig nem az első autóm volt életem legjobb autója volt még most is így emlékezem vissza egy tízmilliós autóban ülve!
Sajnos eladtam,hagy ne mondjam mennyiért...
3 év alatt 2 millió bukás...Ez van!

- Szokásos dolgokon felül :
- -Klímahűtő csere
- -Ventillátor rellé csere (melegedett nyáron 1 év alatt rá is jöttek mi a hibája mivel ha pörgött 3500 felett akkor melegedett)
- -Hátsó izzó mindig kiégett évente kb 4 szer

Ismerős sima autószervízbe dolgozik és oda

Fenntartási költség (9) Évjárat 2000
Előző autója? Astra illetve ford escort Következő autója? focus 2
Verdikt (8.1/10)

Ford Focus 1998 (2003 - 2004)