Elegáns bálna :)
110000km még gyári kipufogó rendszer van rajta!!
86000nél vezérlés csere önszorgalomból 30000ft kb( ez alap egy használtautó vásárlásnál)
amit olvastam ajtók alja ez bejött rozsdás lecsiszoltam, korant 3 rétegben, 3 réteg ipari alapozó( 1 hétig csináltam hogy száradjon szervízben 2 nap ) és ment haverhoz fújásra és lakkozásra ( ez még belefér )
Napi használatban van nagyon megvagyok vele elégedve stabil futómű erős kasztni csendes "nyomatékos" motor nem kell pörgetni igaz 75 Le de megvagyok vele elégedve aki versenyezni akar vegyen versenyautót.
fogyasztás: átlagba 7 liter autópálya klima 4 személy 7,2 7,3 liter
olajcsere 15000 km
klíma tökéletes, fékrendszer szuper
szóval aki nem akar 1 millánál többet adni autóért annak tökéletes.
Számításban volt még vásárlánál opel astra g de rengeteg km volt bennük illetve renault megane 2 (lebeszéltek róla)
De ez a maga korában egy stílusos autó illetve napjainkban is elegáns
(szerintem)
- 2 stab pálca kicsit kopogott zavart ezért cseréltem ki(8000 ft erősített unixban vettem ) - amit olvastam ajtók alja ez bejött rozsdás lecsiszoltam, korant 3 rétegben, 3 réteg ipari alapozó( 1 hétig csináltam hogy száradjon szervízben 2 nap ) és ment haverhoz fújásra és lakkozásra ( ez még belefér kb 10000ft) -
Barátomhoz vezérlés csere minden egyéb mást saját magam
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Suzuki Swift Sedan | Következő autója? | focus |