Autók » Ford » Focus (1998-2004)

Focus 1,8 tddi 90LE

Csak bátran megbizható még 250 ezer felett is

Eddig csak benzines autóim voltak de eddigi legjobb autónk a motor jó a nyomaték miatt,nincs benne túl sok extra de mint autó kiválló és kőlteni sem kellett rá sokat (szerinten) ami hátrány a hátsóülés inkább 2 személynek való mint 3-nak hosszú távon és a klima is pár kilóméteren inkább elől élvezhető de mást nem tudok neki felróni

- 165000-nél kigyuladt a légzsák égője nem volt túl drága,175000-nél megállt a klima,kontkthiba kitisztitás után minden renben kb 500 ft kőltség,180000 kőrűl csepeg a kuplungszervó nem lehet javitani csere kb 20000 ft,200000 elsöfekbetét csere már nem tudom mennyi volt az olcsobb gyárit tettem persze a tárcsát leszabályoztam de még nem kell cserélni,245000 hátsó fektárcsa és betét kb 45000 ft( a tarcsát Brembot tettünk picit olcsobb volt mint a gyári) de ennyit tartott az első gyári,most 250000 van benne de a futómünél még soha semmit nem cseréltem mert nem kellet pedig Romániában élek aki volt nálunk tudja miért mondom igaz vigyázok rá de nem útánfutón tettem meg annyi kilómétert.

előszőr Debrecen Ford szerviz majd Nagyváradon előbb Dudmotors Vásárhelyen majd nyilt egy új Ford szerviz a Kolozsvári úton szintén Váradon ahol gyári alkatrészeket is hoznak ahol szintén 1 osztályúan dolgoznak és értenek is hozzá de mindhárom helyen megvoltam elégedve és soha nem vertek át

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? Astra 1,7 Következő autója? Focus vagy Mondeo
Verdikt (9.3/10)

Ford Focus 1998 (2003 - 2004)