Autók » Ford » Focus (1998-2004)

Focus 1,6 Trend

Benzinhörpölő zsírozott villám:)

Imádom!
Az első komolyabb verdám, (előtte Ford Escort 1985 - veterán)
Fantasztikus vezetési élményt nyújt, nagyon jól húz, bár nem versenygép. Nekem pont ideális. Nem tojok be egy előzés előtt, hogy vajon odaérek e valaha. Városban használom 1. sorban sajnos :(( Ami a fogyasztásán NAGYON meglátszik. PedalTotheMetal üzemmódban 10,5 lityó, klímával spékelve 11 :p
Viszont pályán és hosszabb úton, 180-as átlag mellett 7 lityó, úgy hogy előzésnél (természetesen nem M.O.-on :) 210-re is felkúszott. 16"-os pacskerral félelmetesen jó úttartás, a legendás futóművet pedig nem fényezem extra. Véleményem szerint a legjobb a kategóriájában! Pl. menyasszonyom 1,6 G-astrájától klasszisokkal jobb.

- Klímakompresszor - klímakuplung - 40ezer
- Ezen kívül csak és kizárólag kopóalkatrészek cseréje (1. sorban fékek :))

Golcs papa
Ééérti a dógát :) Hivatalos szervízbe soha!

Fenntartási költség (6) Évjárat 2001
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000
Előző autója? Escort Következő autója? Ford S-max/Mondeo
Verdikt (6.8/10)

Ford Focus 1998 (2003 - 2004)