Autók » Ford » Fiesta (2012)

Fiesta 1,25 Technology

Jóságos kicsi kocsi...

Teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel a kicsi autóval. Azt kaptam amit szerettem volna. Olcsó fenntarthatóság, a 175 cm es magasságomnak tökéletesen kényelmes. A beltér megfelelő a hátsó sor azért inkább csak gyerekek számára komfortos, de elől felnőttek számára is tökéletes. Az autó menetteljesítménye megfelelő de nem egy futkosó idegbeteg, szóval ha valaki versenyzésre vágy vagy dinamikus vezetésre az inkább válassza az erősebb motor kiviteleket. Ez egy 1,25 ös 83 lóerős kivitel. A hegyeket nem szereti olyankor azért muszáj visszapakolgatni. Az úttartás tökéletes, soha nem ültem még ilyen stabil autóba.Ha netán besokal az ember egy kicsit az elektronika teszi a dolgát és tökéletesen korrigálja a hibákat amit vét a sofőr. 18000 km ert sikerült már bele tennem közel egy év alatt, de az autó még most is olyan mint amikor a szalonból kihoztam. Nem zörög nem csörög. Pöccre indul a motor szépen jár, minden elektronikai kütyü úgy működik ahogy kell. A szellőztetés kiváló az autómata rendszere tökéletes hamar bemelegití a kis légteret a berendezés vagy épp lehűti. Az audió rendszer tökéletes nem is akarnék jobbat. Tisztán szépen szól teszi a dolgát. A telefonos rendszer tökéletes. Igazából nem tudom mit mondhatnék még. Remek vétel volt a számomra mert tökéletes arra amire választottam. Olcsó fenttartás, könnyű vezethetőség.

- Nem volt még semmi baj vele.

Veszprém, Ford Nexus Kft.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2013
Előző autója? Focuw Következő autója? Focus