Autók » Ford » Fiesta (2001-2007)

Fiesta 1,3 Fresh

Zöld segítőtárs

Ami jo: kenyelmes, hosszu ut utan sem szallok ki belole faradtan.

pakolhato, eddig minden bele fert. Epitkezunk mar majd 1 eve, es kb 500 kg! csempe+en 80, tegla hegyek, cement etetc, rengeteg mindent szallitottam vele, gond nelkul, es meg igy is
nagyon az uton van.

Viszonylag jol megy, jobb lenne egy 1.6 motor, de ki tudja azt fenntartani? :) a klima sokat gyengit rajta. Nagyon sokat.

Fogyasztas lehetne jobb. Nekem hajszolva 6,5, varos kb 7-7,5, de barmit csinalok, akkor sem megy 6,3 ala. Twingo volt elotte, 1,2 8 szelep, 60 LE, 2 szemely hosszu tavon, gyorsan hajtva :) 4,8 as atalg!!

Futomu kivalo! Uttartas pazar! nagyon tolerans a kicsike.
Jol ki lehet latni, aki nem lat ki az bujjon el! uljon be egy ibizaba, na abbol nem lat ki.

Hogy ujra vennek e ilyet? Asszem megsem. A sok apro gixer ami bosszanto, hosszu tvaon zavaro.
Vszinu japan auto mellett szavznek (toyota, honda)

- Az elso pillanattol rosszab uton nyekereg minden ajto mint egy rossz szeker. Amire rajottem, hogy az ajtok es nem a kasztni!!! addig eltelet majd fele ev. Fuleltem, teszteltem es rajottem. El szervizbe, vmit csinaltak. Ua. :(
- Szinten az elso kilometertol (bar csak ugy 1000 tajan jottem ra, hogy az alapjarat nem all mindig be 750 re, hanem sokkal magasabb, kb 1300-2000 kozott. Es ezt menetkozben is produkalta. Elvittem szervizbe, kapott egy uj szoftvert azota ok.
- Ami meg gaz, hogy az ablaktorlo mikor megy a pedalokon erzem a motorjanak a mukodeset/erosseget :). Remelem ez azt jelenti nem romlik el :D
- Lehetne halkabb a belter, 110-130 kozott kozlekedem meg meg tobbel, es ott mar zavar. Mondjuk a Faithless hangossabb dudol Dido-val a gyari Cdbol, ez jo pont :D

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? Twingo Következő autója? Prius jo lenne
Verdikt (6.1/10)

Ford Fiesta 2001 (2005 - 2008)