Fekete párduc
Hát hol kezdjem?!Alapvetően nagyon jó választás volt ez az autó.Megelégedésemet főleg a biztonság érzet okozza.Nagyon masszívnak tartom a kasznit,nem remeg és nem kong ha becsukom az ajtót.A futómű nagyon jól működik,tökéletes az úttartás még éles kanyarokban is.Nyugodtan bele lehet vele menni a kanyarokba és ha kell még erös féket is nyomhatunk,mindig kiszámítható a reakciója! A váltó nagyon pontos csak kicsit rövidek a sebességek,de ez attól van,hogy ezt a gépet inkább városi használatra alkották és arra nagyon jó lett!
Ez miatt 100km/h felett már igen hangos a motor.
Autópályán is mentem vele na akkor már kinyílik a torka és eszik is rendessen.A gyári adatok szerint 165km/h körűl van a csúcs,de én sehogy sem tudtam 145 fölé menni.Lehet,hogy csak a kis motor miatt de 4 személynél már nagyon extrém elkezdeni előzgetni!
Na de nézzük a belsejét!
Az jól sikerült,minden jól elérhető és a kormány fogása nagyon kényelmes.A Hi-Fi kegyetlen jól szól!
Az ülésekkel annyi a bajom,hogy a feleségem elég alacsony(kb.:165cm) és nem lehet annyira előre húzni az ülést,hogy kényelmessen tudja kezelni a pedálokat!DE ugyanez visszafelé,hátra annyira megy az ülés,hogy egy zsiráf befér!
Ami nekem érthetetlen az az,hogy egy ilyen autóban nincs kesztyűtartó világítás!És még extraként sem rendelhető!!!
De ezek mellett is pillanatok alatt beleszerettem.
Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek ezt a kis gépet!
Ő vigyáz rád hiszen azt Ő is tudja,hogy Ő az OKOS FIESTA!!
Már eltelt egy év ,hogy az előző részt megírtam.
Azóta egyszer sajnos szükség volt egy gyors szervizre.
Ujra kellett telepíteni a számítógépet.
Most fogjuk vinni az első nagy szervizre,remélem nem lessz semmi komolyabb hiba.A véleményem még mindig változatlan .
Az eltelt 12000 km.-alatt csak jó élményeket nyújtott a mi kis párducunk!
- Eddig semmi gond nem volt vele!
- Csak az első szervízen van túl ami 2500km.-nél volt.
- Egy év után az első két sor már nem igaz,már átesett egy gyors agyműtéten a kisautónk!
Autóland Kft. Érd
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |